Dobrodošli u Wine Valley Villas

Vaša idilična destinacija usred čarobnih vinograda i netaknute prirode!

Uživajte u udobnosti modernog smeštaja usred čarobnih vinograda!

Na raspolaganju su dve vikendice, Villa Merlot i Villa Cabernet. Obe vikendice su smeštajnog kapaciteta za po 5 osoba, i imaju dodatno po 2 kreveta na poslednjoj etaži.

U našem prelepom dvorištu nalazi se letnjikovac idealan za roštiljanje i opuštanje, kao i sportski deo opremljen košem i golovima za fudbal. Tu su i druge društvene igre i aktivnosti koje smo pripremili kako biste uživali u vremenu provedenom .

Vikendica smeštena je poput skrivenog dragulja u srcu Šumadije, u Lipovcu, nudeći gostima priliku za potpuno uživanje u prirodnoj oazi. Položena među šumama Centralne Šumadije s prekrasnim pogledom na okolne vinograde i slikoviti Oplenac u daljini, vikendica nudi mir i tišinu, pravi beg od gradske vreve i stresa.

Fantastičan pogled sa terase omogućava našim gostima da uživaju u spektakularnim zalascima sunca dok ispijaju kafu ili čaj. Vikendica Wine Valley Villas u Lipovcu nudi sve što vam je potrebno za udoban boravak u prirodi, uključujući potpuno opremljenu kuhinju, udobne spavaće sobe i moderno kupatilo. Okolina nudi obilje mogućnosti za istraživanje, uključujući šetnje po stazama Šumadije, vožnju biciklom ili istraživanje obližnjih manastira i vinarija. U blizini se nalazi i mesto podizanja Prvog srpskog ustanka, kao i planine Bukulja i Venčac, čineći našu lokaciju idealnom za otkrivanje bogate istorije i prirodnih lepota Šumadije.https://wvv.rs/

Veličanstven pogled

Spektakularan pogled na Oplenac i predivnu Crkvu Svetog Đorđa, zadužbinu kralja Petra I Karađorđevića, koja već gotovo jedan vek očarava posetioce svojom lepotom, čini smeštaj idealnim izborom za posetioce koji žele odmor u okolini Oplenca.

Atraktivna lokacija

Smeštaj u vinogradima se nalazi u mirnom delu centralne Srbije, gde nema gradske gužve, pružajući savršen odmor u prirodi Srbije. Velika prednost je što je udaljenost od Beograda samo oko sat vremena vožnje (70km), što čini lokaciju još privlačnijom.

Vikendica Wine Valley Villas smeštena je sa prekrasnim pogledom na okolne vinograde i slikoviti Oplenac u daljini. Nudi mir i tišinu, pravi beg od gradske vreve i stresa. Fantastičan pogled sa terase omogućava gostima da uživaju u spektakularnim zalascima sunca dok ispijaju kafu ili čaj. Okolina nudi obilje mogućnosti za istraživanje, uključujući šetnje po stazama Centralne Šumadije, vožnju biciklom ili istraživanje obližnjih manastira i vinarija. U blizini se nalazi i mesto podizanja Prvog srpskog ustanka, kao i planine Bukulja i Venčac, čineći lokaciju idealnom za otkrivanje bogate istorije i prirodnih lepota Šumadije.https://wvv.rs/en/

Vinske ture u Šumadiji

U ponudi su posete vinogradima Centralne Šumadije, učešće u berbi grožđa i procesu proizvodnje vina. Na samo nekoliko koraka od gazdinstva nalazi se vinarija Zmajevac, čiji vinogradi doprinose lepoti imanja.

Vinska tura Oplenac koja obuhvata čak deset vinarija, od Kraljevske Vinarije u Topoli, preko dobro poznate vinarije Aleksandrović u Vinči, giganta PIK Oplenac pa do pravog klastera mladih i perspektivnih vinarija u selu Lipovac među kojima se izdavajaju vinarije Zmajevac i DeLena. Tu su i Festival šumadijskih vina u Kraljevoj vinariji u Topoli i poluvekovna manifestacija Oplenačka berba u istom gradu, gde možete da dobijete odličan uvid u vina i gastronomiju ovog vinskog puta.

Površine nešto manje od 250.000 hektara, vinogradarski rejon Šumadija nudi veliki broj brdovitih pošumljenih terena kao što su oni na obroncima planina Rudnika, Venčaca, Bukulje, doline brojnih reka, među kojima i Velike Morave uz koju se pruža nekadašnji Carski drum, a danas auto-put E-75, turistička žila kucavica što vodi do grčkih obala. Pećine, banje, parkovi, brojne crkve, manastiri i istorijski spomenici ukrasi su onoga što vinske turiste najviše zanima, a to su brojni vinogradi i tridesetak vinarija koje uz dva manastirska podruma svake godine iznenade sve višim kvalitetom vina i turističke ponude.

Kontakt

📍 Solunskih Ratnika 19, Lipovac
🏡Wine Valley Villas
☎️ +38164/238-58-32

Ako ti se dopada tekst, podeli ga na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn