Vila Sky 034-Lokacija

Vila Sky 034 vam nudi smeštaj koji je lociran u Kragujevcu, u naselju Šumarice. Naselje Šumarice je jedno od najlepših delova Kragujevca. Pored čistog vazduha možete uživati u bazenu sa toplom vodom koji se nalazi u dnevnoj sobi. Pored bazena imate mogućnost i relaksaciju u sauni. Ukoliko ste ljubitelj sunca na raspolaganju su vam dve velike terase sa udobnim ležaljkama.

Kragujevac

Vila Sky 034 se nalazi u Kragujevcu koji predstavlja centar Šumadije, jedne od najlepših regija Srbije a dobila je ime po mnogobrojnim šumama koje su nekada prekrivale većinu ovog kraja. Kragujevac je jedan od najznačajnijih administrativnih, privednih, industrijskih centara Srbije. Njegova široka ponuda sadrži najraznovrsnije atrakcije, tako da je vremenom postao jedna od traženijih turističkih destinacija. Kragujevac je udaljen od Beograd oko 140 km a od Niša 152 km. Prekretnica za grad je 1818. godina, kada je 6. maja knez Miloš Obrenović Kragujevac proglasio za prestonicu Srbije. Grad se zatim ubrzano razvija i širi, te uskoro postaje i industrijski centar države.

Preporuka da posetite konak Kneza Miloša kao i Amidžin konak. Posebno je važno obići Spomen park „Kragujevački oktobar“ u znak sećanja na streljane đake i profesore početkom drugog svetskog rata u Šumaricama koji su u blizini. Takođe, treba obići i jezero Šumarice koje je u blizini kao i jezero Bubanj.

Korisne informacije

  • Spa centar
  • Kontakt telefon-061/156-15-69
  • Ulica-Vojislava Miladinovića
  • Grad-Kragujevac, 34113
Korisni linkovi
Dodatne usluge

Klimatizovana vila se sastoji od 2 odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka , potpuno opremljene kuhinje i dva kupatila. Vila nudi i doručak na bazi švedskog stola. Vila poseduje besplatan parking za sve goste vile. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Gosti mogu uživati u opuštajućim trenucima u spa i welness centru sa zatvorenom bazenom i saunom ili u bašti. Gosti imaju na raspolaganju suncobrane, peškire za bazen i korišćenje saune i đakuzija. Usluga iznajmljivanja automobila je takođe dostupna, a vila vam nudi još i opciju iznajmljivanja za sve vaše manje proslave.

Ako ti se dopada tekst, podeli ga na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn