MANS_LUX 8 APARTMAN-ODMOR SA STILOM

Zlatibor-za Vaš savršen odmor

Zlatibor je lekovita banja, rekreativni centar, skijalište, centar kulturnih dešavanja, gde rado dolaze turisti, kako naši tako i inostrani. Odlično ćete se provesti kad god da se odlučite da posetite ovu planinu. Zlatibor ima šta da ponudi i u zimskoj i u letnjoj sezoni. Ponuda je prilično raznovrsna, tako da Zlatibor predstavlja idealno mesto za odmor i roditeljima sa decom, tinejdžerima, mladima, kao i starijoj populaciji. Deca stiču nova iskustva u školama skijanja, jahanja ili plivanja, dok stariji vreme mogu provoditi u laganoj šetnji, planinarenju, noćnim klubovima i diskotekama, bazenima, teniskim i golf terenima. U svakom slučaju vam preporučujemo da ne propustite da probate specijalitete tradicionalne zlatiborske kuhinje. Jedan od najboljih načina da upoznate neko mesto jeste da isprobate njegovu hranu. Uživajte u tradicionalnim specijalitetima ovoga kraja kao što su zlatiborski sir, kajmak, komplet lepinji, mačkat pršuti ili ljubiškom pastrmkom.

Na Zlatiboru ćete okusiti najbolje srpske specijalitete, videti najlepše pejzaže, odmoriti dušu i telo. Planina zove, avanture tek počinju, idemo na Zlatibor https://www.zlatibor.org/

Smeštaj na Zlatiboru -Mans_Lux 8 Apartman

Najvažnija stvar na putovanju je svakako dobar smeštaj i odmor. Naša preporuka kada posetite Zlatibor svakako je apartman Mans_Lux 8. Apartman se nalazi u ulici Erska 29, na udajenosti od 500 metara od samog centra Zlatibora. U sklopu objekta nalazi se restoran, spa i wellness, dečija igraonica i svi gosti imaju besplatan privatan parking u garaži na 500 metara od samog centra. Gosti apartmana imaju povoljnosti za korišćenje spa centra uz popust of 50 % , takođe imaju i gratis bade mantile i papuče. Apartman poseduje flat-screen TV, besplatan WIFI, terasu, aparat za kafu/čaj , mikrotalasna rerna, baštu i recepciju koja radi non-stop.https://turizamsrbije.com/category/smestaj/

Zlatibor

Mans_Lux 8 Apartman nudi sledeće aktivnosti/usluge (moguće su dodatne naknade):

 • Spa i Wellness centar
 • Hidromasažna kada/đakuzi
 • Sauna
 • Masaža
 • Tursko/parno kupatilo
 • Spa i wellnses paketi
 • Svlačionice u fitnes/spa sadržajima
 • Masaža za parove
 • Parno kupatilo
 • Masaža vrata
 • Bazen
 • Masaža ruku
 • Spa sadržaji
 • Masaža leđa
 • Kupka za stopala
 • Masaža glave
 • Masaža stopala
 • Masaža celog tela https://www.booking.com/hotel/rs/mans-lux-8-apartman
Zlatibor
Zlatibor
Šta videti tokom boravka na Zlatiboru

Svim posetiocima apartmana predlažemo neke od atrakcija koje mogu posetiti tokom boravka u Mans Lux 8 apartmanu. Izdvajamo vam nekoliko atrakcija koje ne smete propustiti:

Stopića pećina -Ovaj prelepi dragulj prirode skriven je u selu Rožanstvo, na samo 19 kilometara od centra Zlatibora i na 4 kilometra od Sirogojna. Sa pravom je dobila titulu jedne od najlepših pećina u Srbiji.

Muzej Staro Selo u Sirogojnu -Lepo osmišljen i uređen, a ujedno i jedini muzej na otvorenom u Srbiji, na 26 kilometara od centra Zlatibora. Ovaj lokalitet predstavlja pravi mali vremeplov, koji će Vas odvesti u sam kraj 19. veka. Nema savršenijeg mesta na kome možete videti i razumeti način na koji su naši preci živeli i zaista osetiti duh minulih vremena.

Vodopad Gostilje-Kruna čitavog krajolika je, svakako, vodopad visok 22 metra, koji spada u najviše vodopade u Srbiji. Dvadesetak metara nizvodno nalazi se još nekoliko manjih vodopada, kojima se posetioci mogu sasvim približiti kamenim stazama. Čitav prostor oko vodopada izuzetno je lepo uređen i ukrašen stepenicama od kamenih ploča, mostićima i odmaralištima s klupama, na kojima možete napraviti kratak predah.

Ski centar Tornik-savršeno mesto za ljubitelje sporta i zdravog života nalazi se na najvišem vrhu Zlatibora, Torniku, udaljenom desetak kilometara od centra. Iako je primarno ski centar, ogroman izbor različitih aktivnosti čini atraktivnom destinacijom i van zimske sezone.

Najnoviji dodatak turističkoj ponudi i ponos Zlatibora jeste Gold Gondola. Sa svojih devet kilometara vazdušne trase, ona je postala nosilac titule najduže panoramske gondole na celom svetu. Moderno opremljena gondola trenutno ima kapacitet od 600 putnika po satu i čak 55 kabina sa po 10 mesta.

Na samo nekoliko minuta od strogog centra Zlatibora, posetioce će iznenaditi neočekivan prizor: dugački vrat dinosaurusa koji se izdiže iz zelenila borove šume. Odluče li da prate poziv neobične zveri, posetioci će imati osećaj kao da su zakoračili u drugi svet, svet kojim još uvek koračaju praistorijski džinovi. Dino Park je mesto gde se susreću učenje i zabava, koje će oduševiti najmlađe pustolove.

Spomenik na Šumatnom brdu predstavlja jedan od glavnih simbola Zlatibora i atrakciju koja na najbolji mogući način predstavlja istoriju, tradiciju i duh zlatiborskog kraja i njegovih stanovnika. Ovaj obelisk visok je 10 metara.

Osim klasično turističkih i tradicionalnih atrakcija, Zlatibor se može pohvaliti i znamenitošću koja je po svom konceptu i neobičnoj zamisli sigurno na prvom mestu u Srbiji. El Paso City predstavlja kompleks koji se na najbolji način opisuje kao spoj dve potpuno različite tradicije i kulture.

Selo Kremna -Mesto u kome su nastala najznačajnija proročanstva o srpskom narodu i njegovoj sudbini, prostor u kome je živela čuvena familija Tarabić. Mokra Gora-najlepše selo na svetu se može pohvaliti jednom od najautentičnijih atrakcija sa dugom tradicijom. Šarganska osmica se opisuje kao muzejsko-železnička atrakcija, kojom u periodu od aprila do oktobra saobraća voz Nostalgija.https://bookaweb.com/sr/blog/sta-videti-i-raditi-na-zlatiboru

Kontakt i bitne informacije

📍Erska 29, Zlatibor
🏡 MANS_LUX 8
📩 mans_lux8@hotmail.com
☎️ +38162/188-2785

Ako ti se dopada tekst, podeli ga na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn