Bora lavirint: povratak u detinjstvo

Bora lavirint: šta je to zapravo i kome je namenjeno?

Dobro došli u Bora Lavirint, najveći lavirint u Evropi i najveći trambolina park na Balkanu! Namenjeno je svim uzrastima, i deci i odraslima, sa najrazličitijim interesovanjima. Svako može neometano uživati u svom tempu, bez obzira koliko mu je vremena i prostora potrebno.

Ako ste umorni od gradske gužve, aktivni ste i volite da probate nešto novo i zabavno onda je Bora Lavirint zabavni park u kome ćete uživati i kome ćete se uvek vraćati.  Odličan je izbor ukoliko želite da provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom, daleko od računara i telefona, uz igru i zabavu. Aktivnosti su uređene tako da su prilagođene najrazličitijim afinitetima. Ostavljeno je vama da odlučite koliko ćete skakati, trčati i pobeđivati u mini golfu.

Šta čini Bora Lavirint?

Bora Lavirint čine različite aktivnosti koje imaju za cilj da pruže aktivni odmor i kvalitetno vreme sa porodicom ili prijateljima. Takođe ga čine ljudi koji u njemu rade, ljubazni, sa ciljem da svakog posetioca učine srećnim.

Lavirint

Najčešći razlog posete je upravo sam lavirint koji se prostire na 7000m2. Staza lavirinta se proteže u dužini od 3,5 km, prolazi ispod 6 mostova različitih boja i grana se u bezbroj mogućnosti koje su odlična zabava za sve koji vole neizvesnost, istraživanje i poseduju avanturistički duh.

S obzirom na to da će istraživanje u potpunosti zavisiti od vašeg snalaženja u prostoru, vreme koje je potrebno da se lavirint prođe je potpuno individualno. Oni snalažljivi mogu to učiniti za maksimalno par sati, a oni koji se ne snalaze tako dobro će imati pomoć Bora vodiča koji se nalazi na kuli visokoj 10m u samom centru lavirinta i koji će vam u svakom trenutku pomoći da lakše dođete do svog cilja.

Ovaj vid zabave je naročito dobar za sve one koji uživaju u pešačenju i aktivnom odmoru.

Mini golf

Ukoliko želite da zabavite sa svojom decom, ili drugarima, a imate takmičarski duh, onda su mini-golf tereni pravi odabir za vas.

Osim što će vam pružiti zabavu, igranje golfa će mališanima pomoći pri uvežbavanju koordinacije pokreta, jačine udarca i određivanje pravca.

Brojne prereke koje se nalaze na svakom od 18 mini golf terena će dolazak do cilja učiniti zabavnim igračima svih uzrasta i pola.

Odličan je izbor kako za porodice, tako i za prijateljsko druženje ili razvijanje dobrih međuljudskih odnosa unutar kompanija.

Ovaj vid zabave je dobra preporuka za igranje u paru, ali i u grupi.

Tramboline

Po ugledu na svetske standarde, tramboline su rađene tako da zadovoljavaju najviše kriterijume kada je u pitanju atraktivan dizajn, ali i dimenzije.

Napravljene su tako da u svakom trenutku mogu da prime do 400 veselih drugara koji žele da se dobro zabave.

Izrađene su od najjačeg materijala koji i roditeljima omogućava da se zajedno sa svojom decom vrate u detinjstvo i podsete kako izgleda iskrena radost koju daje sloboda pokreta.
Samo 15 minunta skakanja na jednoj ovakvoj trambolini će učiniti da osetite kako vam svaki mišić u telu vibrira i sve prelazi u nezadrživi smeh.

Bezbednost trambolina je proverena i uz poštovanje mera bezbedosti apsolutno je uživanje biti na njima.

Restoran

U sklopu Bora Lavirinta se nalazi i restoran koji nudi brzu hranu poput sendviča, hot-doga, više vrsta pica, američkih krofnica, sladoleda i gaziranih i negaziranih napitaka za osveženje. Naročite pohvale idu kafama koje po kvalitetu odgovaraju najekskluzivnijim restoranima. 

Cena ulaznica

Bora Lavirint je potpuno besplatan za sve mališane do uzrasta od 3 godine, a za svu stariju decu i odrasle je 650 dinara po osobi. Karta je celodnevna i u nju su uključene sve aktivnosti koje možete  koristiti neograničeno. Na vama je da li ćete šetatati lavirintom, skakati na trambolinama, uživati u igraonici ili odigrati zabavnu utakmicu mini golfa. Možete sve koliko god želite i kada to vama odgovara.

Gde se nalazi?

Bora Lavirint se nalazi u Batočini, Lovćenskoj 18, samom srcu Šumadije i lako je i brzo do njega doći iz svih većih gradova u Srbiji. Ukoliko se odlučite da ga posetite nije potrebno mnogo planiranja, samo udobna garderoba i obuća i dobro raspoloženje!

Korisne informacije

  • Kontakt telefon:+381/60-33-12-317
  • Ulica: Lovćenska 18, 34 227 Batočina
  • Mejl: info@boralavirint.rs
  • Radno vreme Bora Lavirinta: Od 1.08.2022. godine Bora Lavirint će raditi subotom i nedeljom od 14 do 21 čas.

Korisni linkovi

Ako ti se dopada tekst, podeli ga na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn