Apartmani NJIH TRI

Apartmani Njih tri

Apartmani Njih tri-Lokacija

Apartmani Njih tri se nalaze na Jelovoj Gori, planini nadomak Užica, na 950 metara nadmorske visine. Uvek svež planinski vazduh, čista izvorska voda, obeležene planinske staze, borovnice, maline, pečurke, nešto je što je ovom delu Srbije priroda podarila. U ovoj prirodnoj lepoti poseduju tri komplet opremljena apartmana. Dva veća od po 50 kvadrata i jedan malo manji. Manji ima kapacitet 4 gosta, a veći mogu primiti i do 6 gostiju. Užice se nalazi na udaljenosti između 9-10 km, tako da gradska plaža i bazen su mesta koja bi trebalo obavezno posetiti,a preporuka je da obiđete i Kadinjaču koja je od apartmana udaljena svega 5 km. Zlatibor, Tara, Mokra Gora udaljeni su na oko 25 km od apartmana Njih tri.

Apartmani Njh tri

Jelova Gora

Užice je u kotlini okruženo brdima, a jedno od njih, po lepoti bez premca, naziva se Jelova Gora. Planina je udaljena 9 kilometara severoistočno od Užica i oko 160 kilometara od Beograda.

Ovo izletište je na nadmorskoj visini od 850 metara. Tu je priroda izuzetna – u bogatstvu bilja, voda i šuma, carstvu čistog vazduha, smenjivanju zaravni i blagih uzvišenja – a sve to očuvano i skladno ukomponovano, kao da nije tako blizu urbanoj sredini.

Jelova Gora nalazi se u Zapadnoj Srbiji i spada u grupu maljensko-povlenskih planina u dinarskom planinskom sistemu. Jelova Gora je gusto zatalasana i pošumljena na prosečnoj nadmorskoj visini od oko 850 m, na kojoj se ističu visovi: Đakov kamen (1003m), Presedo, Ozkolište i Zborište. Najviši vrh planine je Jelenina glava 1011 mnv.

Prelepi pejzaži, livadska prostranstva,svež vazduh , živopisni proplanci i šume, lepota netaknute prirode i čist planinski vazduh su ogromni aduti Jelove gore.

Korisne informacije

·        Porodica Starčević

·        Kontakt telefon-064/413-7667

Korisni linkovi

Dodatne usluge

Apartmani Njih tri nude gostima besplatan parking . Gostima apartmana su na raspolaganju još terasa i bašta. Za decu je u dvorištu napravljeno dečije igralište.

Ako ti se dopada tekst, podeli ga na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn