Apartman Luna- Lokacija

Apartman Luna se nalazi na planini Zlatar, u novoizgrađenoj planinskoj zgradi u potkrovlju s pogledom na zelenilo i predivnu šumu. U apartmanu vas očekuju potpuni mir i tišina. Apartman Luna je kompletno funkcionalan i opremljen , topao, svetao i udoban. Poseduje obezbeđen parking , lift, kablovska/TV i internet .

U apartmanu ćete naći hotelske papuče i bade mantile u dve veličine. Kreveti koji imaju anatomski i hipoalergijski dušek i jastuci punjeni svilom i bambusom pružiće vam okrepljujuci i miran san. U kuhinji vas čekaju tri vrste kafe, sedam vrsta čajeva i topla čokolada, a sve ovo pruža osećaj da ste kao kod svoje kuće. U samo blizini apartmana nalazi se Ski staza Briježđa, na udaljenosti od 75 metara. Idealno je za decu koja uče da skijaju.

Zlatar

Zlatar – planina zlatnog sjaja. U zapadnom delu Srbije, smeštena je jedna od naših najlepših planina – Zlatar. Nedaleko od nje može se posetiti kanjon reke Uvac, stanište belog bora i reliktne ptičije vrste na Balkanu – beloglavog supa. Ovaj prirodni rezervat, kao ekološko područje zbog interesantnosti pejzaža, bistre vode bogate ribom i mogućnosti splavarenja i foto-turizma privlači pažnju velikog broja turista. Zlatar je okruzen rekama Uvac, Lim, Milesevka i Bistrica. Zlatarsko jezero, Radonjsko jezero, jezero Uvac i Potpecko jezero pruzaju vam autenticne vidike. Uzivajte u pogledu na meandre Uvca i staniste beloglavog supa. Kombinacija mediteranske i planinske klime  blagotvorno deluje na mnoga medicinska stanja i idealna je za sportiste i visinske pripreme. Ovakva klima je veoma pogodna za planinsku vegetaciju, koju čine većim delom šume i pašnjaci. Šume su lišćarsko-četinarske i smrčeve, kao i šume hrasta, breze, javora, bukve i graba. Jedno od bogatstava ove planine jesu i lekovite biljke poput sporiša – poznatiji kao hajdučka trava, kantariona i kamilica. Upravo zbog velikog bogatstva flore, planina Zlatar je proglašena „vazdušnom banjom“.Nadmorska visina je 1237m. Planina Zlatar se nalazi na samo 4 kilometra od Nove Varoši i 35 kilometara od Priboja. Najviši vrh ove planine je Golo brdo sa nadmorskom visinom od 1627 metara.

Korisne informacije

Kontakt-060/088-60-20

061/602-53-00

Adresa-Brdo BB

EMAIL-zlatarinfo@gmail.com

Korisni linkovi

https://turizamsrbije.com/category/smestaj/

https://www.instagram.com/turizam_srbije

https://www.srbijapodlupom.com/

https://www.zlatar.org.rs/

https://mojasrbija.rs/wp/

Dodatne usluge
  • Smeštaj sa balkonom
  • Besplatni WiFi internet
  • Flat-screen TV sa satelitskim kanalima
  • Besplatan Parking

Ako ti se dopada tekst, podeli ga na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn